In 2005 werd Joey geboren, mijn allereerste Golden Retriever, een lang gekoesterde wens die uitkwam.  Joey was een schat van een hond en niet al te lang erna kwam Morris mijn 2de Golden Retriever.

Sindsdien is de Golden Retriever niet meer uit mijn leven te denken. In 2013 kwam Matisse de roedel versterken en kwam ook de wens om op den duur eens een teefje aan te schaffen om een nestje mee te fokken. Zo werd begin 2015 Pyrette geboren, een mooi meisje die ook nog eens gezond genoeg bleek om een nestje mee te fokken. Van haar eerste nest is Jerynne hier blijven wonen.

 

Juli 2016 werd mijn kennelnaam Jaralynne goedgekeurd door de FCI. Deze naam is een samenvoegsel van mijn naam Rilana, de eerste letter van mijn eerste Golden Joey en de Y is van mijn teefje Pyrette die het eerste nestje heeft gekregen.

 

Met de honden worden cursussen gevolgd, krijgen volop beweging en zijn echt onderdeel van de familie.

 

Karakter en gezondheid zijn voor mij de belangrijkste punten om een nestje te fokken. Een Golden hoort een lieve, betrouwbare, actieve hond te zijn, een maatje voor jong en oud, mens en dier.

De pups zullen met allerlei mensen, dieren, geluiden en objecten kennismaken, zodat ze vol vertrouwen aan hun nieuwe leventje buiten het nest kunnen beginnen. 

 

Van beroep ben ik dierenartsassistente en ook heb ik mijn diploma hondentrimmen, mijn kennis gebruik ik graag om de nieuwe gezinnen van de puppies te begeleiden.

 

Rilana